Mr. Ing. J.G. van Ek is in 1998 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, en werd in 2001 beëdigd als advocaat. Mr. Van Ek biedt cliënten rechtsbijstand op het gebied van familierechtelijke en bestuursrechtelijke zaken. Mr. van Ek heeft bijzonder veel ervaring met jeugdzaken in de breedste zin van het woord: uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen en jeugdstrafzaken. In jeugdzaken treedt mr. van Ek zowel voor ouders als ook voor kinderen op. Daarnaast voert mr. Van Ek een algemene praktijk en staat hij cliënten ook bij in civiele zaken, strafzaken en zaken betreffende sociale zekerheid (uitkeringen en subsidies). Mr. van Ek voert vaak met succes procedures tegen het UWV en tegen diverse gemeentelijke sociale diensten. Sinds maart 2016 is mr. Van Ek lid van het College van Afgevaardigden van de Orde van Advocaten.

Mr. R.W.C. Vranken studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht, waar zij in 2005 afstudeerde. Zij werkte eerst een jaar als juridisch medewerkster en werd vervolgens in 2006 beëdigd als advocaat. Na te hebben gewerkt bij een middelgroot kantoor in Maastricht en Heerlen, startte mr. Vranken in 2011 een eigen kantoor in Heerlen. Vanaf februari 2014 zet zij haar eigen praktijk verder binnen het kantoor van Van Ek & Krijnen Advocaten. Mr. Vranken heeft een ruime ervaring met het personen- en familierecht. Denk daarbij onder meer aan zaken betreffende het beëindigen van het huwelijk of samenleving, omgang en alimentatie, maar ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Verder staat mr. Vranken cliënten bij in civiele zaken, waaronder huurzaken, en in zaken betreffende uitkeringen.

Mr. R.G.P. Voragen is sinds 1 juli jl. toegetreden tot het kantoor. Er volgt nog een uitgebreidere biografie van mr. Voragen.
 

 

 

Contact opnemen